Аккаунтты өшіру
Lalu аккаунтыңызды және ондағы барлық деректерді қосымшаның өзінен өшіре аласыз.
- Профиль бөлімін ашып, профиль картасындағы қарындаш белгісін басыңыз — Профиль деректері ашылады
- Аккаунтты өшіру жолын басып, растаңыз
Одан кейін не болады
- Аккаунтыңыз, профильдеріңіз, жазбалар, естеліктер және Қауымдастықтағы белсенділігіңіз өшіруге кезекке қойылады
- 30 күндік мерзім бар: осы уақыт ішінде қайта кірсеңіз, өшіру тоқтатылады және бәрі қалпына келеді
- 30 күннен кейін деректер біржола өшіріледі және оларды қалпына келтіру мүмкін емес
Аккаунтты өшіру белсенді Premium жазылымының ақшасын қайтармайды — алдымен жазылымды тоқтатыңыз (Premium туралы мақаланы қараңыз). Тек хабарландыруларды өшіргіңіз немесе режимді өзгерткіңіз келсе, ештеңені өшірудің қажеті жоқ.
Бұл мақала пайдалы болды ма?